jueves, 19 de junio de 2008

Pulpitos con tomate




Ingredientes para 6 personas
2 kg de pulpitos pequeños limpios
3 tomates maduros
5 dientes de ajo
aceite
vino blanco
pimienta blanca
sal

Se ponen todos los ingredientes en una olla (a ser posible de barro), todo en frío.
Pulpitos, un vaso de aceite, un vaso de vino blanco, los ajos pelados y el tomate una vez pelado y triturado.
Se tapa la olla y se enciende el fuego.
Cuando empiece la ebullición dejarlo 1 hora tapado a fuego vivo.
Comprobar de sal y espolvorear la pimienta. Cinco minutos y apagar el fuego.

Preparación aproximada 1 hora y media.

Utensilios: 1 olla alta (a ser posible de barro).

4 comentarios:

jmalabau dijo...

Mai li posis sal als pops .De bon rollo.

Francesc Puertas dijo...

Gràcies Joan. Ja veus que tan sols recomano posar-hi sal quan s'hagi de rectificar.
estic d'acord amb tu que MAI s'hi ha de posar sal, fins que es proba al darrer moment, ja que habitualment ja estàn al punt.
Salut i bon profit.

Anna dijo...

Es podria fer servir la mateixa recepta per uns calamarcets? sembla molt fàcil i bo! Amb el teu permís m'ho apunto!

Francesc Puertas dijo...

endavant Anna. Les receptes estàn per ser una guia, tot el demés es imaginació.